Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Lompeskåler

Lomper kan brukes til så mangt. De inneholder langt mindre kalorier enn både brød og tortillalefser, og jeg bruker dem ofte i ulike oppskrifter. Her har jeg laget skåler som jeg fylte med salat og tacokrydret meatish (et alternativ til kjøtt). Tanken var at de skulle minne om tortillaskåler som selges i butikken. Det fungerte veldig bra. Det var praktisk, enkelt å fylle dem + mindre søl å spise 😉

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 225 grader.
  2. Finn en skål som speltlompene passer i. Riv av et godt stykke med sølvfolie og brett det dobbelt. Legg det i skålen og form den lik. Ta den ut og gjør det samme med 3 til.
  3. Spray formene med litt formfett, legg speltlompene i og sett dem på et bakebrett. Sett brettet inn i midterste rille i 5 – 6 minutter. Ta lompeskålene ut og sett dem på en rist. Formene er klar til å brukes om igjen, de trenger ikke sprayes på ny.

♥ Bruk skålene til tacoen eller til ulike typer salater.

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *