Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Bananpannekaker

Pannekaker er alltid en hitt her i huset og er perfekt når vi skal ha noe som er enkelt og raskt å lage. Moste bananer i røren gir en kjempegod smak til pannekakene og kan absolutt anbefales. Her kommer en oppskrift på sunne og gode pannekaker som kan serveres til både frokost, lunsj, middag og kvelds. Bananpannekakene inneholder 129 kcal pr. 100 g.

 

Ingredienser

  • 200 g (2) Bananer
  • 4 Egg
  • 5 dl E-lettmelk
  • 200 g Siktet speltmel
  • 100 g Byggmel
  • 50 g Sukrin eller annen søtning (kan sløyfes)
  • ½ ts Salt
  • Formfett til steking

Fremgangsmåte

  1. Mos bananene med en gaffel og bland det sammen med eggene og melken.
  2. Ha i mel, litt om gangen og visp godt for å få ut alle klumpene.
  3. Bland inn sukrin og salt. La røren svele i 15 – 20 minutter.
  4. Varm opp en stekepanne på høy varme og senk den litt når du skal begynne å steke. Spray pannen med litt formfett og ha i en øse med røre. Når røren har tørket ut på toppen, er den klar til å snus. Hvis pannekanen er for mørk når du da snur, har du for høy varme.

♥ Server gjerne med bacon, syltetøy, salat, ulike slag av pålegg eller min favoritt Fiber sirup

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *