Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Fylte bringebær

SONY DSC

Er du glad i det sure kan jeg anbefale disse søte fylte bringebærene. En sunn snaks som smaker friskt og utrolig godt. Så er de så enkle å lage og med bare to ingredienser. Jeg har fylt bærene med Kesam m/bringebær. Denne kesamen er så god og min favoritt for tiden. Den inneholder 121 kcal pr. 100 g. Bringebær inneholder 29 kcal pr. 100 g.

 

SONY DSC

 

Ingredienser

  • Friske store bringebær
  • Kesam med bringebær

 

Fremgangsmåte

  1. Ha kesam i en sprøytepose, eller en liten plastpose som du klipper et lite hull i.
  2. Sprøyt kesam i bringebærene og sett dem på et fat/brett dekket med plastfolie/bakepapir. Det kan være lurt å legge en liten vegg av plastfolie slik den første rekken kan lene seg inntil. La resten av bringebærene lene seg inntil hverandre. Viktig at de står opp, så ikke kesamen renner ut.
  3. Når alle bærene er plassert, sprøyt litt ekstra kesam på toppen av bærene.
  4. Sett dem i fryseren i 1 – 2 timer.

 

SONY DSC

 

  • NB! Bærene kan fint ligge lenger i fryseren men smaker best når de har fått tint litt. Skal du oppbevare dem i fryseren over lengre tid kan det være lurt å legge dem i en beholder.

SONY DSC

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *