Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Nicecream – Bringebær

Den nye hitten her i huset. “snill is” rett og slett! Vi har spist Nicecream hver dag den siste uken, med ulike smaker og det er absolutt en stor favoritt. Det er jo så enkelt å lage, søtsuget blir dekket, vi får i oss masse næring og vitaminer, ungene er storfornøyd med at de får is til lunch og den er klar på 3 minutter. Den hemmelige ingrediensen er rett og slett frossen banan. Den gir isen en kremet konsistens. Veldig godt og absolutt til å anbefale.

♥ 2 porsjoner


Ingredienser

  • 2 Bananer (frosne)
  • 160 g Bringebær (frosne)
  • 2 SS Fibersirup/Agave/sukrinmelis eller 1 SS Tagatesse (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Nb! Viktig at både banan og bær er helt frosne.

  1. Ha litt og litt bananbiter i en foodprosessor eller en god blender. La det kjøre til bananene har blitt til en kremaktig masse.
  2. Ha i litt og litt bringebær. Tilsett søtning. La det blandes godt.
  3. Serveres med det samme. Kan også fryses, men konsistensen blir ikke like god.

 

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *