Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Pinneis, Fro-yo Jordbær

Sommer, sol, ferie og is….det hører jo bare sammen. Det er noe med denne årstiden og lysten på is, spesielt hos barna. De har egentlig alltid lyst på is, men de får nok litt flere nå når ferien er i gang. Da er det greit å ha liggende smakfulle, sukkerfrie og næringsrike ispinner i fryseren. Disse er en stor hitt hos oss, og er like populære å få som andre typer som man kjøper i butikken, spesielt hvis ungene er med å lager dem selv. Dette er yoghurtis med jordbær og smaker kjempegodt 😉

 

Ingredienser

  • 250 g Vanilje yoghurt (plantebasert)
  • 50 g Fibersirup eller Agavesirup
  • 200 g Frosne jordbær
  • 100 g (1) Banan
  • Jordbærsyltetøy

Fremgangsmåte

  1. Ha yoghurten og fibersirup i en blender. Bland i resten av ingrediensene (ikke syltetøy) litt etter litt og kjør til en klumpfri smoothie.
  2. Ha litt syltetøy i hver form og “mal” formen litt opp etter veggene. Hell blandingen i formene og sett dem i fryseren over natten. Enkelt og greit!

♥Alpro vaniljeyoghurt er 100 % plantebasert og passer perfekt i denne oppskriften, for mer info se her…..

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *