Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Ferskenbrød

Det dufter bare helt fantastisk i huset, av nybakt nydelig fersken scones. Dette brødet smaker himmelsk og ikke nok med det, brødet er sunt og inneholder bare 145 kcal pr. 100 g. Dette var en vinner her i huset.

 

Ingredienser

  • 160 g hvetemel
  • 150 g Sammalt hvetemel
  • 40 g sukrin gold
  • 50 g sweet stevia
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts Natron
  • 1/2 ts salt
  • 150 g yoghurt naturell
  • 1 egg
  • 50 g mager kesam
  • 10 dråper vanilje essens
  • 300 g Hermetiske fersken, terninger

 

 

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Linje en stekeplate med bakepapir.
  2. I en bolle, bland sammen mel, sukrin gold, sweet stevia, bakepulver og salt.
  3. I en ny bolle visp sammen yoghurt, kesam, egg og vanilje essens.
  4. Bland de våte ingrediensene med de tørre ingrediensene.
  5. Bland forsiktig inn fersken i terninger med hendene. Deigen er ganske klissete.
  6. Tøm ut deigen på stekeplaten og form den til en sirkel. Trykk inn ferskener som ikke er festet til deigen.
  7. Stek i 25 minutter, eller til den er gjennomstekt. Avkjøl på en rist.

 

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *