Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Tips til 10 sunne snacks!

Vil du bytte ut det klassiske lørdagsgodtet med et sunnere alternativ i helgen? Da har jeg samlet hele ti smakfulle oppskrifter på sunn snacks du kan nyte med god samvittighet.

Vi starter med min favoritt, Skumsnop. Disse smelter på tunga 😉 Oppskriften er enkel og gjort i en fei. Oppskriften finner du her.

Søte Kanelchips av lomper: Enklere kan det nesten ikke bli. Sprø, søte, smakfulle chips laget lomper. Kjempegode og absolutt et sunnere alternativ. Oppskriften finner du her.

Vingummi av gele og yoghurt: De er superenkle å lage og inneholder bare 58 kcal pr. 100 g. Det er mange 100 kcal spart i forhold til hva man finner i godterihyllene. Oppskriften finner du her.

Brente kikerter: Dette er snacksen som gleder alle de sukkersøte. En snacks som er næringsrik, proteinrik og fiberrik. De kan minne om brente mandler. Oppskriften finner du her.

Hjemmelaget marshmallows : Dette er rett og slett den perfekte erstatningen til helgekosen. Kalorifattige marshmallows som smaker akkurat som «vanlige» marshmallows. Oppskriften finner du her.

Fylte bringebær: Er du glad i det sure kan jeg anbefale disse fylte bringebærene. En sunn snacks som smaker friskt og utrolig godt. Oppskriften finner du her.

Egg-chips: Chips laget av egg! Tro det eller ei, de smaker utrolig godt. Så enkle å lage og med så lite kalorier. Oppskriften finner du her.

Gelesnop: Lørdagsgodt uten sukker. Disse er kjempegode og en favoritt hos oss. Veldig enkle å lage. Oppskriften finner du her.

Ristede kikerter: Dette kan minne litt om nøtter eller ristede maiskorn. Det smaker veldig godt. Oppskriften finner du her.

Pikekyss: Her er en oppskrift på sunnere Pikekyss med langt mindre kalorier enn med vanlig sukker. Disse søte små marengstoppene inneholder bare 116 kcal pr. 100 g. Oppskriften finner du her.

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *