Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Kyllingboller med spinat

Disse kyllingbollene er fulle av smak og smaker helt fantastisk. De er sunne og fulle av proteiner og vitaminer. Både store og små her i huset fikk en ny favoritt. Kyllingbollene inneholder bare 101 kcal pr. 100 g og kan brukes sammen med mange ulike retter.

 

Ingredienser

  • 120 g Spinat
  • 400 g Kjøttdeig av kylling/kalkun
  • 1 Egg
  • 30 g Purreløk
  • 2 Fedd hvitløk
  • Krydder: salt, pepper, spisskummen, løkpulver, oregano

 

 

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 grader.
  2. Kjør spinat og hvitløk i blender.
  3. Kutt purreløken i små biter.
  4. Bland alle ingrediensene godt i en bolle (blandingen vil bli grønn).
  5. Legg et bakepapir på stekebrettet.
  6. Bruk to store skjeer til å forme kyllingbollene med (1 SS pr bolle) og fordel dem på brettet.
  7. Stek dem midt i ovnen i 15 min og skru av ovnen. La dem stå videre i 10 minutter på ettervarmen.
  • Kyllingbollene er klar til å spises.

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *