Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Laks med pasta

Noe jeg ofte savner når jeg skal lage middag er pasta. Det kan brukes til så mye og er jo kjempe godt. Dilemmaet er at pasta inneholder mye kalorier, så det er svært sjeldent at vi spiser det. Jeg bruker mye tid i butikken til å lese bak på matvarene. Siden jeg er i litt overkant opptatt av kalorier er dette det første jeg studerer.

 

En dag jeg var og handlet på Kiwi fant jeg en type pasta som inneholder en god del mindre kalorier enn vanlig pasta. Fersk italiensk pasta, Cappelletti fylt med okse- og svinekjøtt. Denne ferske pastaen skal koke i 3 minutter og inneholder bare 193 kcal pr. 100 g.

Vanlig pasta inneholder rundt 350 kcal pr. 100 g, så det er en stor forskjell. Her har jeg brukt pastaen sammen med stekt laks og salat m/epler. Det smakte kjempegodt!

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *