Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Omelett pai

SONY DSC

En rask og enkel rett som kan fylles med rester man har i kjøleskapet. Den kan serveres som en siderett, eller med salat og brød. Den passer like godt til middag som til en ekstra god kveldsrett.

Denne paien, med dette fyllet inneholder 100 kcal pr. 100 g.

 

Ingredienser

  • 200 g Karbonadedeig
  • 1 boks Mais
  • 140 g (1) Paprika
  • 150 g (1/2) Aubergine
  • 25 g (3) Vårløk
  • 5 Egg
  • 1 dl E-lett melk
  • 100 g Lett ost
  • Krydder: Spisskummen, hvitløkspulver, salt og pepper

 

SONY DSC

 

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Stek karbonadedeigen og tilsett ønsket krydder (jeg brukte spisskummen og hvitløkspulver) SONY DSC
  3. Skjær opp paprika, aubergine og vårløk i mindre biter.
  4. Bland sammen kjøttet og alle grønnsakene og legg det i en pai form (kan også bruke kakeform).
  5. Pisk eggene sammen og bland i melk, salt og pepper. Hell det over i formen.
  6. Sett paien i midterste rille i 30 minutter. Ta paien ut og strø over osten.
  7. Stek videre i 10 – 15 minutter.
  8. La den stå å hvile seg i ca. 10 minutter.

SONY DSC

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *