Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Pannekake wraps

Nam! Dette er så godt. Det beste med wraps er at de kan fylles med alt mulig godt. Her er det bare å bruke fantasien eller se hva som befinner seg i kjøleskapet. Rester er jo perfekt til dette. Ved å bytte ut tortilalefsene med pannekaker sparer du mange kalorier, og er absolutt et sunnere alternativ til denne retten. Pannekakene inneholder 137 kcal pr. 100 g, VS tortillalefser som inneholder rundt 288 kcal pr. 100 g.

 

Ingredienser pannekaker

Oppskriften gir ca. 6 store pannekaker

  • 3 Egg
  • 3 dl Melk
  • 150 g Siktet speltmel
  • Salt

Fremgangsmåte

 

  1. Pisk eggene sammen med deler av melet.
  2. Tilsett halvdelen av melken og bland inn resten av melet + litt salt.
  3. Rør inn det siste av melken og bland til en klumpfri røre.
  4. La den stå og hvile i 10 – 15 minutter.
  5. Jeg bruker formfett når jeg steker pannekakene. Varm opp en stekepanne på fult og senk varmen litt når stekepannen er varm. Stek de lyse og fine.

 

Fyll

Man kan fylle pannekakene med alt mulig, men her er et enkelt forslag.

  • Karbonadedeig (tacokrydret, stekt i småbiter)
  • Lett Philadelphia ost
  • Babyleaf
  • Paprika
  • Rødløk
  • Fetaost

Smør pannekakene med litt Lett Philadelphia ost. Fordel fyllet på midten av pannekaken. Brett endene og rull den sammen.

♥ Dette er jo også en perfekt matpakke.

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *