Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Spagetti Squash med karbonadedeig

Dette er en sunn, enkel og god måte å lage spagetti med kjøttsaus. Med bare 56 kcal pr. 100 g, passer den perfekt til fastedager, eller når du har lyst på noe ekstra sunt. Den passer også fint når en har dårlig tid og maten skal være ferdig på 1-2-3. I denne retten har jeg brukt Rema 1000 sin ferdig tomatsaus, den smaker godt, har lite kalorier (33 kcal pr.100g) og skal bare varmes. Det er selvfølgelig ikke noe problem å lage tomatsaus selv, og kalori forskjellen er nok ikke så stor.

 

Ingredienser:

 • 190 g Gulrøtter
 • 625 g Squash
 • 400 g Karbonadedeig
 • 1 boks Mais
 • 1 pk. Tomatsaus (Rema 1000)

 

 

Fremgangsmåte:

 1. Stek karbonadedeigen og sett den til side.
 2. Lag spagettistrimler av Squashen.
 3. Skjær gulrøttene i tynne strimler.
 4. Varm opp wok-pannen (det går fint å bruke vanlig stekepanne også) og legg i squashen og gulrøttene. Stek i 5 minutter.
 5. Tilsett karbonadedeigen, maisen og krydder (jeg brukte salt, pepper, paprikakrydder, hvitløkspulver, løkpulver og oregano, bland godt.
 6. Ha til slutt i tomatsausen og la det småkoke i 5 minutter.

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *