Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/6/sunnmatlyst.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Tacoboller med fetaost, løk og paprika

Dette ble noen smakfulle kjøttboller som egner seg like godt til brun saus, tomatsaus eller tacosalat som vi hadde her. De er enkle å lage, sunne og inneholder 127 kcal pr. 100 g.

 

Ingredienser

  • 400 g Karbonadedeig
  • 70 g Paprika
  • 70 g (1/2) Løk
  • 50 g Fetaost
  • 1 Egg
  • Krydder: Spisskunnen, løkpulver, hvitløkspulver, oregano, paprikakrydder, chilikrydder, salt og pepper.

 

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klar stekebrettet med bakepapir.
  2. Skjær paprika, løk og fetaost i små biter (veldig små).
  3. Bland alle ingrediensene godt sammen.
  4. Bruk 2 ts og fordel deigen som små boller på stekebrettet.
  5. Stek tacobollene midt i ovnen i 15 minutter.
  6. Ta ut brettet og sett ovnen på grill + 250 grader (det kommer en del veske/kraft fra bollene, «rens» bollene for dette).
  7. Legg tacobollene på en rist (uten bakepapir) og sett dem inn i ovnen igjen, stek videre i 5 minutter (eller til de blir fine og brune), snu dem og gjør det samme.
  • Tacobollene smakte kjempegodt i denne tacosalaten. 

 

Author: Christi Tingbø

Jeg heter Christi og bor i Egersund sammen med min samboer og våre to barn. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne, gode og kan spises med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *